بوشهر ۲۴: مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: در حوزه مشاغل آزاد نیز نبود اینترنت در برخی روستاها و اطلاعرسانی ناکافی از بیمه فراگیر خانواده ایرانی چالشهایی ایجاد کرده است.
به گزارش بوشهر ۲۴؛ محمدجواد بازدرهوا روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی در روستاها و مناطق محروم در دست اجراست؛ این طرح اقشار مختلفی از جمله دانشجویان، زنان خانهدار، ورزشکاران، مشاغل آزاد و متقاضیان بیمه اختیاری را در بر میگیرد.
وی ادامه داد: همچنین برای بیمه کارگران ساختمانی نیز برخی شهرداریها، دهیاریها و مناطق ویژه اقتصادی از معرفی متقاضیان پروانه ساختمانی به سازمان تأمین اجتماعی خودداری میکنند که این مساله مانع پرداخت کامل حق بیمه کارفرما و در نتیجه بیمهنشدن کارگران ساختمانی میشود.
بازدرهوا درباره بیمه رانندگان بیان کرد: نبود سامانههای متمرکز بین دستگاهها برای شناسایی، اخذ مدارک و پرداخت غیرحضوری، از مشکلات اساسی در زمینه بیمه رانندگان است.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۳۱۳ هزار و ۱۱۶ نفر بیمهشده فعال و ۵۳ هزار و ۸۴ نفر مستمریبگیر تحت پوشش این اداره کل قرار دارند که توسعه خدمات غیرحضوری در ستاد بهصورت متمرکز در حال انجام است و تاکنون بیش از ۶۰ خدمت به صورت غیرحضوری ارائه شدهاست.
بازدرهوا با اشاره به تلاش برای افزایش رضایتمندی مستمریبگیران و بیمهشدگان، گفت: فرآیند ثبت درخواستهای بازنشستگی و ازکارافتادگی بطور کامل غیرحضوری شده و همه مراحل تا پرداخت مستمری بدون حضور بیمه شده و حتی اطلاعرسانی مراحل رسیدگی نیز از طریق پیامک به متقاضی انجام میشود.
وی افزود: این اقدام در قالب طرح تحول دیجیتال و هوشمندسازی خدمات بیمهای انجام میشود که براساس نظرسنجیهای انجامشده، بیش از ۸۰ درصد مردم از آن رضایت دارند.
بازدرهوا بیان کرد: بر اساس مصوبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۹ هیأت وزیران، کارگاههای تولیدی با شرایط خاص تا سقف پنج نفر از معافیت دولت بهرهمند میشوند؛ همچنین برای حمایت از کارگاههای بحرانزده، بدهیها بدون دریافت سود تقسیط میشود.
مدیرکل تأمین اجتماعی بوشهر با اشاره به مشکلات مالی برخی کارگاهها، گفت: با دریافت بخشی از حق بیمه، لیستهای پرسنل آنها پذیرفته شده و خدمات سازمان ارائه شدهاست؛ بدهیهای معوق نیز با توافق و بدون سود تقسیط شدهاند و پرداخت مستمریها طبق زمانبندی در حال انجام است.