به گزارش پیام بوشهر، هرچند ابهامات بازگشایی مدارس در سال جاری نسبت به پارسال کاهش یافته و سردرگمی خانواده ها کمتر شده، اما چون وزارت آموزش و پرورش قصد ندارد امسال نسخه واحدی برای همه مناطق کشور بپیچد و این موضوع به شوراهای مدارس سپرده شده، بعضا ناهماهنگی هایی دیده می شود.
کاظمی سرپرست این وزارتخانه هفته گذشته گفت که «تصمیم گیری برای حضور دانش آموزان در مدارس را به اولیاء و مربیان و مدیر مدرسه در هر منطقه، واگذار کرده ایم. سیاست ما این است در مدارسی که میتوانیم با رعایت فاصله های اجتماعی، استاندارد مورد تأیید وزارت بهداشت را تأمین و حضور حداقلی دانشآموزان را مهیا کنیم.»
با اتمام واکسیناسیون فرهنگیان و آغاز واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله که البته بسیاری از خانواده ها از آن استقبال نکردند، زمزمه هایی درباره بازگشایی حضوری مدارس از آبان ماه قوت گرفته؛ ولی هنوز چیزی قطعی نیست.
شیوه برگزاری مدارس استان از زبان مدیرکل آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه استان بوشهر امسال ۲۴۴ هزار دانش آموز دارد که از امروز رسما سال تحصیلی برایشان آغاز می شود، گفت: رویکرد اصلی آموزش در سال ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ حضوری است، اما به شیوهای که ابلاغ شده، کلاسها در مدارسی که جمعیت آنها زیر ۵۰ نفر و تراکم دانش آموز در کلاس ۱۵ نفر است که بیشتر مدرسههای روستایی و عشایری را در برمیگیرد، به صورت حضوری برگزار میشود.
علیمراد کرمی عنوان کرد: مدرسههایی که جمعیت آنها بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و تراکم دانش آموز در کلاس ۳۰ نفر به پایین است، هر کلاس به دو دسته تقسیم میشود و هر گروه سه روز در هفته به صورت حضوری در کلاسهای درس حاضر میشوند.
وی ادامه داد: مدرسههایی که زیر ۳۰۰ نفر دانش آموز دارند هم به صورت مجازی و در شبکه شاد فعالیت میکنند و به تدریج با تصمیم شورای مدرسه از نیمه دوم مهر کلاسها به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برگزار میشود.
به گفته او، مدرسههایی که بیش از ۳۰۰ نفر دانش آموز دارند آموزشها را به صورت مجازی آغاز میکنند و در ادامه از نیمه دوم آبان کلاسها دستکم ۲ روز در هفته به صورت حضوری برگزار میشود.
قطعا عملکرد مدارس در اجرای استانداردها و شیوه نامه های بهداشتی نیازمند نظارت دقیق آموزش و پرورش است تا اعتماد خانواده ها برای فرستادن فرزندان به مدرسه جلب شود، چرا که وارد دومین سال آموزش های غیرحضوری مدارس شدهایم و اگر مراقبت از کیفیت آموزش در تمام ابعاد صورت نگیرد، با توجه به افت عملکرد تحصیلی که در سال گذشته شاهد آن بودیم، جبران عقب ماندگی دانش آموزان به سختی امکان پذیر خواهد بود و آسیبهایی بر جای می گذارد که در سالهای آینده نمایان خواهد شد.