بوشهر ۲۴: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: روزانه یکهزار و ۴۰۰ تن پسماند شهری و عادی در این استان تولید میشود که با همکاری شهرداری ها به سایت های دفن پسماند منتقل میشود.
به گزارش بوشهر ۲۴؛ عبدالرحمن مرادزاده در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۰ سایت پسماند در استان بوشهر وجود دارد که تعداد ۲۵ سایت مجوز لازم از اداره کل حفاظت محیط زیست دریافت نکرده اند.
وی با اشاره به اینکه سایت های پسماند مجوزهای چند گانه اخذ میکنند یادآور شد: تاکنون مجوز سایت دفن پسماند در شهرستان های گناوه، جم، دشتی، تنگستان و بوشهر از سوی این اداره صادر شده که مجوزهای بوشهر،تنگستان و خورموج به شکل تجمیعی است.
مرادزاده اضافه کرد: جانمایی و مطالعات سایت جدید مدیریت دفن پسماند در بوشهر انجام شده و با همکاری شهرداری شهر بوشهر پیگیری تملک زمین و آمادهسازی سایت در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در استان تفکیک زباله در مبدا با همکاری شهرداری و شرکت پیمانکاری مرتبط با این امر در شهر بوشهر انجام شد که از ابتدای امسال تا کنون در حال فعالیت است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: اغلب زباله گردان هایی که در سطح شهرها مشاهده میشود اتباع خارجی هستند.
مرادزاده تصریح کرد: بر اساس آمار دریافتی ۲۰ مرکز جمع آوری و تفکیک زباله در استان بوشهر فعالیت دارند.
وی ادامه داد: پلاستیکهای یکبار مصرف بهویژه کیسههای پلاستیکی، از مهمترین منابع آلودگی محیط زیست و تهدیدی جدی برای تنوع زیستی و سلامت انسان به شمار میروند.
مرادزاده افزود: انتخاب شعار جهانی امسال با محوریت توقف استفاده از پلاستیک، بیانگر اهمیت و حساسیت این موضوع در سطح بینالمللی است و ما را بیش از پیش به اقدامات عملی فرا میخواند.
مرادزاده گفت: در همین راستا در روز ۲۱ تیرماه سال جاری مصادف با روز بدون پلاستیک دو هزار کیسه پارچه ای در فروشگاه ها،سوپرمارکت ها و کتابفروشی های سطح استان توزیع شد.
وی بیان کرد: به طور کلی هر ساله ضمن توزیع پنج هزار کیسه پارچه ای با همکاری سازمان های مردم نهاد آموزش های فرهنگی نیز در این زمینه ارائه میشود.