بوشهر ۲۴: رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در سه ماه ابتدای سال جاری ۲۶۹ اخطاریه بهداشتی در شهرستان تنگستان صادر شد.
به گزارش بوشهر ۲۴ به نقل از مهر؛ ماه زرافشون رفیعی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه نظارت و کنترل بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی بهمنظور تأمین امنیت غذایی مردم است خاطرنشان کرد: در سهماهه اول سال جاری کارشناسان این شبکه هزار و ۸۷۵ مورد بازدید را از این مراکز انجام دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: این بازدیدها بر اساس آئیننامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام میشود و میکوشد تا ضمن نظارت بر ساختار فیزیکی این مکانها، بر مواد اولیه مصرفی، نحوه تولید، پخت، آماده نمودن ماده غذایی و محصول نهایی نظارت داشته باشد.
وی اظهار کرد: در سهماهه اول سال جاری در بازدیدهای صورت گرفته، ۲۶۹ اخطاریه بهداشتی صادرشده که منجر به ۱۹ مورد معرفی به مراجعه قضائی و پلمب ۴ واحد صنفی شده است.
رفیعی ضمن توصیه به توجه شهروندان به تاریخ تولید و انقضا مواد غذایی در هنگام خرید یادآور شد: در سهماهه اول سال جاری ۶۰۵ کیلوگرم مواد غذایی تاریخمصرف گذشته در مراکز عرضه مواد غذایی در تنگستان کشف گردیده که همگی پس از جمعآوری، معدوم شدهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان با اشاره به اینکه بهمنظور جلوگیری از آلودگی آب بهصورت روزانه آب مصرفی شهرستان کلرزنی میشود، اضافه کرد: در سهماهه اول سال جاری در همین راستا ۱۰ هزار و ۴۳۶ مورد کلرسنجی از نقاط مختلف شهرستان انجامشده است.
رفیعی تأکید کرد: ۱۳۵ نمونه میکروبی آب نیز تهیه و جهت انجام آزمایشها لازم به آزمایشگاه آب ارسالشده که در هیچکدام از موارد ارسالی آلودگی میکروبی مشاهده نشده است.
وی یادآور شد: در سهماهه اول سال جاری با همکاری ادارات و سازمانهای جهاد کشاورزی، دامپزشکی، اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، ۶۸ گشت مشترک جهت نظارت بر صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی در تنگستان صورت گرفته است.